Waskommen koop je online bij WoodChoice

Rivierstenen waskommen

Ben je op zoek naar een unieke en natuurlijke toevoeging aan je badkamer? Kijk dan eens naar de rivierstenen waskommen van WoodChoice. Deze waskommen worden vervaardigd in Indonesië uit grote keien, wat zorgt voor een one of a kind uitstraling en verhaal. Met de rivierstenen waskommen van WoodChoice geef je jouw badkamer een unieke en natuurlijke uitstraling. Bestel gemakkelijk jouw favoriet in de webshop van WoodChoice. Het onderhoud van deze waskommen is ook vrij eenvoudig: de binnenkant kan worden schoongemaakt met water en zeep, zolang je geen schoonmaakmiddelen met zuur gebruikt zoals chloor of schoonmaakazijn. Dit kan de steen op den duur aantasten. De buitenkant kun je met een harde borstel, zoals een nagelborstel, schoonhouden.Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en natuurlijke waskom voor je badkamer, is een rivierstenen waskom van WoodChoice een goede keuze. Bekijk de verschillende opties op de website en ontdek hoe jij jouw badkamer kunt opfleuren met een rivierstenen waskom.

Mooie woorden van tevreden klanten

Onze ervaring met Woodchoice is zeer positief. Vanaf het begin van ons bestelproces altijd zeer goed geholpen geweest. Men dacht actief mee met ons idee in verband met een op maat gemaakt TV-meubel met ingebouwde haard. Ook eigen suggesties werden aanvaard. Altijd goed op de hoogte gehouden van de iets langere levertijd. Ook mochten er altijd vragen gesteld worden, niets is te veel voor hen. Het resultaat is een zeer mooi meubel dat perfect past in ons interieur. Hartelijk bedankt en keep up the good work!

Het zijn vriendelijke mensen en je krijgt waar voor je geld. Het decoratie trapje was zoals op de foto stond en het was erg snel klaar.

Super afhandeling en geen probleem om maatwerk te leveren. Onze gewenste afmeting stond niet op site vermeld. Aanpassen was geen probleem.

We wilden heel graag een steigerhouten badmeubel voor ons nieuw boerderij projekt in Zweden ipv 6 tot 12 weken wachttijd hebben ze ervoor gezorgd dat het in een week af was zodat het mee kon. Maar buiten dat het is een prachtig meubelstuk! Normals ontzettend bedankt.

Woodchoice Woodchoice Woodchoice Woodchoice