Toiletmeubels en Accessoires koop je online bij WoodChoice

Prijs

tot

Materiaal

Toiletmeubelen materialen

WoodChoice biedt prachtige toiletmeubelen aan die zijn gemaakt van oud eikenhout, eikenhout en steigerhout. Deze materialen zijn niet alleen duurzaam en sterk, maar geven ook een warme, natuurlijke uitstraling aan jouw badkamer. Een voordeel van het gebruik van oud eikenhout is dat het al vele jaren heeft meegemaakt en daardoor een unieke doorleefde uitstraling heeft. Dit geeft jouw toiletmeubel een authentieke, vintage look. Eikenhout en steigerhout zijn ook stevige materialen die perfect geschikt zijn voor het maken van toiletmeubelen. Bovendien worden de toiletmeubelen van WoodChoice behandeld met Ultra matte Skyltlak, wat zorgt voor een extra beschermlaag en een matte afwerking. Dit zorgt ervoor dat uw toiletmeubel langer mee gaat en er goed uitziet. Kortom, de toiletmeubelen van WoodChoice zijn niet alleen stijlvol en functioneel en geschikt voor een kleinere ruimte, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen en behandeld met een kwalitatief hoogwaardige lak. Als je op zoek bent naar een prachtig en duurzaam toiletmeubel, bekijk dan het assortiment van WoodChoice.

Toiletmeubelen vorm & afmetingen

Wij maken onze toiletmeubelen van oud eikenhout, eikenhout en steigerhout met zorg en knowhow in onze ambachtelijke werkplaats. Zo ben je zeker van een hoogwaardig en karakteristiek toiletmeubel. Onze toiletmeubelen worden geleverd als geheel, zodat je direct kunt genieten van het gemak van een compleet toiletmeubel. Bovendien kunnen wij de meubel die je zoekt, in zijn geheel op maat voor je maken.Wij raden aan om eerst contact op te nemen als je ook een waskom bij dit meubel wilt bestellen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit en dat je een perfecte set ontvangt. Stel zelf jouw toiletmeubel samen in onze webshop, of neem contact met ons op als je een afwijkend idee of speciale wens hebt. We helpen je graag om jouw droomtoiletmeubel te realiseren.

Toiletmeubel levertijd & bezorging

Voor € 18,95 laten wij jouw toiletmeubel door heel Nederland bezorgen (voor Vlaanderen geldt € 21,95). Afhankelijk van het materiaal wordt jouw bestelling binnen 2-4 weken geleverd. Eenmaal op de post wordt het badkamermeubilair doorgaans binnen 24 uur bezorgd m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeland (24 tot 48 uur). Wij nemen contact met je op wanneer het jouw bestelling in productie gaat en wanneer de exacte bezorgdatum bekend is. Ook ontvang je informatie hoe je jouw nieuwe toiletmeubel het beste kunt onderhouden.

Mooie woorden van tevreden klanten

Onze ervaring met Woodchoice is zeer positief. Vanaf het begin van ons bestelproces altijd zeer goed geholpen geweest. Men dacht actief mee met ons idee in verband met een op maat gemaakt TV-meubel met ingebouwde haard. Ook eigen suggesties werden aanvaard. Altijd goed op de hoogte gehouden van de iets langere levertijd. Ook mochten er altijd vragen gesteld worden, niets is te veel voor hen. Het resultaat is een zeer mooi meubel dat perfect past in ons interieur. Hartelijk bedankt en keep up the good work!

Het zijn vriendelijke mensen en je krijgt waar voor je geld. Het decoratie trapje was zoals op de foto stond en het was erg snel klaar.

Super afhandeling en geen probleem om maatwerk te leveren. Onze gewenste afmeting stond niet op site vermeld. Aanpassen was geen probleem.

We wilden heel graag een steigerhouten badmeubel voor ons nieuw boerderij projekt in Zweden ipv 6 tot 12 weken wachttijd hebben ze ervoor gezorgd dat het in een week af was zodat het mee kon. Maar buiten dat het is een prachtig meubelstuk! Normals ontzettend bedankt.

Woodchoice Woodchoice Woodchoice Woodchoice