Maatwerk meubels bij WoodChoice - Voor elk interieur

Maatwerk

Hoogwaardige kwaliteit, exclusief maatwerk van verschillende materialen, een sfeervolle verrijking voor de woonkamer of badkamer.
WoodChoice levert unieke en tijdloze creaties. Veelzijdige kwaliteitsmeubelen met karakter. Vervaardigd door vakmensen.

Maatwerk

PRODUCTEN

WoodChoice maakt en helpt u mee met het ontwerpen van verschillende (badkamer)meubels voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Maatwerk

HOUTSOORTEN

Wij werken met verschillende houtsoorten. Van tropisch hout zoals Noten en Wenge tot Europees (Oud) eiken en Oud eiken Barnwood.

Maatwerk

IMPRESSIES

Bent u er nog niet helemaal over uit? Maak dan vrijblijvend een afspraak om een kijkje te nemen in onze werkplaats.

Heeft u zelf ideeën?

In onze showroom en werkplaats staan altijd de mooiste meubelen die wij met veel plezier aan u laten zien. Wellicht helpt dit tot het maken van een keus.

Heeft u afwijkende afmetingen nodig, is het product net niet wat u zoekt of heeft u geheel nieuwe ideeën, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

Vraag een offerte aan

Mooie woorden van tevreden klanten

Onze ervaring met Woodchoice is zeer positief. Vanaf het begin van ons bestelproces altijd zeer goed geholpen geweest. Men dacht actief mee met ons idee in verband met een op maat gemaakt TV-meubel met ingebouwde haard. Ook eigen suggesties werden aanvaard. Altijd goed op de hoogte gehouden van de iets langere levertijd. Ook mochten er altijd vragen gesteld worden, niets is te veel voor hen. Het resultaat is een zeer mooi meubel dat perfect past in ons interieur. Hartelijk bedankt en keep up the good work!

Het zijn vriendelijke mensen en je krijgt waar voor je geld. Het decoratie trapje was zoals op de foto stond en het was erg snel klaar.

Super afhandeling en geen probleem om maatwerk te leveren. Onze gewenste afmeting stond niet op site vermeld. Aanpassen was geen probleem.

We wilden heel graag een steigerhouten badmeubel voor ons nieuw boerderij projekt in Zweden ipv 6 tot 12 weken wachttijd hebben ze ervoor gezorgd dat het in een week af was zodat het mee kon. Maar buiten dat het is een prachtig meubelstuk! Normals ontzettend bedankt.

Woodchoice Woodchoice Woodchoice Woodchoice