Badkamerkasten koop je online bij WoodChoice

Prijs

tot

Materiaal

Badkamerkasten

Wil je op een stijlvolle manier extra opbergruimte in de badkamer creëren? Bekijk de leukste badkamerkasten gemaakt van (oud) eikenhout, steigerhout en MDF. Stel jouw favoriet samen in onze webshop en breng gerust ook eens een bezoek aan de showroom in Nieuw-Buinen.

8 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Badkamerkasten materialen

Onze badkamerkasten zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder oud eikenhout, eikenhout, MDF en steigerhout. Elk van deze materialen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen.

Oud eikenhout is een duurzaam en sterk materiaal dat vele jaren mee kan gaan. Het heeft ook een natuurlijke uitstraling en kan een warm en landelijk gevoel geven aan je badkamer.

Eikenhout is ook een sterk en duurzaam materiaal dat geschikt is voor badkamerkasten. Het heeft een mooie natuurlijke kleur en kan een elegante uitstraling geven aan je badkamer.

MDF, of medium density fibreboard, is een samengesteld houtproduct dat gemaakt is van fijn gemalen houtvezels die met lijm en druk worden samengeperst. Het is een betaalbaar en veelzijdig materiaal dat geschikt is voor badkamerkasten.

Steigerhout is een materiaal dat vaak wordt gebruikt in bouwprojecten, maar ook steeds populairder wordt als materiaal voor meubels. Het heeft een rustieke uitstraling en kan een uniek accent geven aan je badkamer.

Al deze materialen zijn duurzaam en geschikt voor gebruik in de badkamer. Welk materiaal je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat onze badkamerkasten van hoge kwaliteit zijn en jarenlang mee zullen gaan.

Badkamermeubelen vorm & afmetingen

Als je op zoek bent naar een badkamerkast die helemaal op maat is gemaakt, dan zijn wij de juiste partner voor jou. Wij maken onze (oud) eiken, MDF en steigerhouten badkamerkasten met zorg en knowhow in onze ambachtelijke werkplaats. Zo ben je zeker van een hoogwaardige en karakteristieke badkamerkast. Stel zelf jouw meubel samen in onze webshop, of neem contact met ons op als je een afwijkend idee of speciale wens hebt.

Badkamermeubel levertijd & bezorging

Ben je van plan om een badkamerkast te bestellen? Voor € 48,50 laten wij jouw badkamerkast door heel Nederland bezorgen (voor Vlaanderen geldt € 89). Afhankelijk van het materiaal wordt jouw bestelling binnen 6-10 weken geleverd. Eenmaal op de post wordt het badkamermeubilair doorgaans binnen 24 uur bezorgd m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeland (24 tot 48 uur). Wij nemen contact met je op wanneer het jouw bestelling in productie gaat en wanneer de exacte bezorgdatum bekend is. Dit kan uiteraard in overleg. De meubels worden tot de begane grond bij de deur geleverd. Daarnaast ontvang je ook informatie over hoe je de badkamerkast het beste kunt onderhouden.

FAQ's Badkamerkasten

Kan WoodChoice ook badkamerkasten op maat maken?

Ja, WoodChoice kan badkamerkasten op maat maken. Klanten kunnen hun wensen doorgeven en samen met WoodChoice een ontwerp maken dat aan hun specifieke behoeften voldoet.

Waar komt het oud eikenhout vandaan dat WoodChoice gebruikt voor hun badkamerkasten?

Het oud eikenhout dat WoodChoice gebruikt voor hun badkamerkasten komt uit oude boerderijen in Oekraïne, het zuiden van Frankrijk of Zwitserland.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van oud eikenhout voor badkamerkasten?

Oud eikenhout heeft unieke houttekeningen, knoesten, scheuren en inkepingen die het hout een lange geschiedenis geven en de badkamerkasten sfeervol maken. Door de ultra skyltlak toe te passen zijn de badkamerkasten vuil- en waterafstotend.

Welke badkamerkastvormen biedt WoodChoice aan?

WoodChoice biedt verschillende soorten badkamerkasten aan, zoals hangende kasten, staande kasten, medicijnkasten en spiegelkasten. Deze kunnen allemaal op maat gemaakt worden.

Kan een klant ook een afwijkende badkamerkastvorm bestellen?

Ja, een klant kan een afwijkende badkamerkastvorm bestellen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met WoodChoice om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de bezorgkosten van een badkamerkast van WoodChoice en hoe lang is de levertijd?

De bezorgkosten voor een badkamerkast van WoodChoice bedragen € 48,50 voor heel Nederland en € 89 voor Vlaanderen. Voor een product met een lengte van 230 of langer geldt een toeslag voor lengtetransport, deze toeslag bedraagt € 39. Dit bedrag wordt voor levering gefactureerd.
Afhankelijk van het materiaal, soort en aantal wordt de bestelling binnen 2-8 weken geleverd. Het meubel wordt tot de begane grond bij de deur geleverd.

Mooie woorden van tevreden klanten

Onze ervaring met Woodchoice is zeer positief. Vanaf het begin van ons bestelproces altijd zeer goed geholpen geweest. Men dacht actief mee met ons idee in verband met een op maat gemaakt TV-meubel met ingebouwde haard. Ook eigen suggesties werden aanvaard. Altijd goed op de hoogte gehouden van de iets langere levertijd. Ook mochten er altijd vragen gesteld worden, niets is te veel voor hen. Het resultaat is een zeer mooi meubel dat perfect past in ons interieur. Hartelijk bedankt en keep up the good work!

Het zijn vriendelijke mensen en je krijgt waar voor je geld. Het decoratie trapje was zoals op de foto stond en het was erg snel klaar.

Super afhandeling en geen probleem om maatwerk te leveren. Onze gewenste afmeting stond niet op site vermeld. Aanpassen was geen probleem.

We wilden heel graag een steigerhouten badmeubel voor ons nieuw boerderij projekt in Zweden ipv 6 tot 12 weken wachttijd hebben ze ervoor gezorgd dat het in een week af was zodat het mee kon. Maar buiten dat het is een prachtig meubelstuk! Normals ontzettend bedankt.

Woodchoice Woodchoice Woodchoice Woodchoice