Zakelijk e meubels koop je online bij WoodChoice

Prijs

tot

Materiaal

Zakelijke meubelen materialen

WoodChoice biedt hoogwaardige zakelijke meubelen aan voor elk bedrijf. Of je nu op zoek bent naar wandkasten, vakkenkasten, toonbanken of manicure tafels, wij hebben het perfecte meubel voor jou.Onze meubels zijn gemaakt van eiken, MDF of steigerhout, afhankelijk van jouw voorkeur. Elk van deze materialen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Eiken is bijvoorbeeld duurzaam en sterk, terwijl MDF licht van gewicht is en gemakkelijk te bewerken. Steigerhout geeft een natuurlijke, robuuste look aan jouw meubel. Onze zakelijke meubelen zijn niet alleen functioneel, maar ook sfeervol. Ze geven jouw bedrijf een professionele uitstraling en dragen bij aan een prettige werkomgeving. Bekijk ons aanbod online of neem contact met ons op voor meer informatie, of om jouw droommeubel samen te stellen. Wij helpen je graag om jouw ideale zakelijke meubel te realiseren.

Zakelijke meubelen vorm & afmetingen

Onze wandkasten, vakkenkasten, toonbanken en manicure tafels kunnen in het geheel op maat worden gemaakt. Zo kun je jouw meubel helemaal afstemmen op jouw wensen en behoeften, zodat je er fijn mee kunt werken. Onze meubelen zijn perfect afgewerkt en voorzien van gemakken die het werken met deze meubelen nog prettiger maken. Bovendien wordt het materiaal behandeld, zodat je jarenlang kunt genieten van deze meubelen. Zo ben je zeker van een duurzame investering in jouw bedrijfsinrichting. Stel jouw zakelijke meubelen gemakkelijk samen in de webshop. Heb je een speciale wens of afwijkend idee? Neem gerust contact op of kom langs bij onze showroom in Nieuw-Buinen.

Zakelijke meubelen levertijd & bezorging

Voor € 48,50 laten wij jouw zakelijk meubilair door heel Nederland bezorgen (voor Vlaanderen geldt € 89). Afhankelijk van het materiaal wordt jouw bestelling binnen 2-10 weken geleverd. Eenmaal op de post wordt de zakelijk meubelen doorgaans binnen 24 uur bezorgd m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeland (24 tot 48 uur). Wij nemen contact met je op wanneer het jouw bestelling in productie gaat en wanneer de exacte bezorgdatum bekend is. Dit kan uiteraard in overleg. De meubels worden tot de begane grond bij de deur geleverd.

Mooie woorden van tevreden klanten

Onze ervaring met Woodchoice is zeer positief. Vanaf het begin van ons bestelproces altijd zeer goed geholpen geweest. Men dacht actief mee met ons idee in verband met een op maat gemaakt TV-meubel met ingebouwde haard. Ook eigen suggesties werden aanvaard. Altijd goed op de hoogte gehouden van de iets langere levertijd. Ook mochten er altijd vragen gesteld worden, niets is te veel voor hen. Het resultaat is een zeer mooi meubel dat perfect past in ons interieur. Hartelijk bedankt en keep up the good work!

Het zijn vriendelijke mensen en je krijgt waar voor je geld. Het decoratie trapje was zoals op de foto stond en het was erg snel klaar.

Super afhandeling en geen probleem om maatwerk te leveren. Onze gewenste afmeting stond niet op site vermeld. Aanpassen was geen probleem.

We wilden heel graag een steigerhouten badmeubel voor ons nieuw boerderij projekt in Zweden ipv 6 tot 12 weken wachttijd hebben ze ervoor gezorgd dat het in een week af was zodat het mee kon. Maar buiten dat het is een prachtig meubelstuk! Normals ontzettend bedankt.

Woodchoice Woodchoice Woodchoice Woodchoice