Meubels voor de Badkamer koop je online bij WoodChoice

Prijs

tot

Materiaal

Badkamer

De leukste badkamermeubelen, badkamerkasten, toiletmeubelen en badkamer accessoires vind je bij WoodChoice. Gemaakt van (oud) eikenhout, steigerhout en MDF. Elke houten plank heeft zijn eigen unieke houttekeningen, scheuren en knoesten. Stel gemakkelijk jouw favoriet samen in onze webshop of breng gerust een bezoek aan de showroom Nieuw-Buinen. Alle badkamerartikelen worden binnen 2-10 weken geleverd. Bekijk ook onze nieuwste badkamermeubel designs.

104 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Badkamer materialen

Onze badmeubelen, badkamerkasten, toiletmeubels en badkameraccessoires maken wij van oud eiken, eiken, MDF en steigerhout. Onze waskommen zijn gemaakt van unieke rivierstenen afkomstig uit Indonesië. Het oud eikenhout is het meest unieke materiaal dat wij binnen onze werkplaats gebruiken. De oude eiken planken zijn namelijk afkomstig uit oude boerderijen in Oekraïne, het zuiden van Frankrijk of Zwitserland. Deze planken zijn ongeveer 300 jaar oud en hebben daardoor een lange geschiedenis. Dit is terug te zien in de houttekening, knoesten, scheuren en inkepingen die in het hout zitten. Dit maakt jouw badkamer des te unieker en sfeervol! Door onze ultra skyltlak toe te passen, worden de badkamermeubelen en accessoires vuil- en waterafstotend. Erg handig voor in een vochtige ruimte natuurlijk.

MDF staat voor Medium Density Fibreboard. Dit betekent "vezelplaat met gemiddelde dichtheid". MDF is ook geschikt voor in de badkamer want het krimpt niet en zet niet uit. Verder is MDF slijtvast en kent het een hoge buigsterkte. Het MDF dat wij gebruiken wordt professioneel gespoten in onze werkplaats.

Steigerhouten planken zijn planken gemaakt van sparrenhout. Het verweert goed tegen water en kan tegen een stootje. Daarnaast is steigerhout duurzaam, het oogt sfeervol en het is betaalbaar. Genoeg redenen waarom ook deze houtsoort steeds vaker terug te zien in badkamers en toiletten.

Badkamer vormen & afmetingen

Met zorg en knowhow maken wij prachtige badkamermeubelen, badkamerkasten, badkameraccessoires en toiletmeubelen. Alle badmeubelen kunnen wij in zijn geheel op maat voor je maken. Jij bepaalt de afmeting, kleurbehandeling van de kast en of je lades met of zonder soft-close wilt. Wij maken vervaardigen vervolgens jouw badmeubel en accessoires in onze ambachtelijke werkplaats in Nieuw-Buinen. Stel zelf jouw meubel accessoires samenstellen in de webshop. Heb je een afwijkend idee of een speciale wens? Neem gerust contact met ons op.

Badkamer levertijd & bezorging

Voor € 48,50 laten wij jouw badkamermeubilair door heel Nederland bezorgen (voor Vlaanderen geldt € 89). Afhankelijk van het materiaal wordt jouw bestelling binnen 2-10 weken geleverd. Voor kleine accessoires geldt € 8,95 in Nederland en € 18,95 in Vlaanderen afhankelijk van de afmeting en gewicht. Voor grote accessoires geldt € 18,95 in Nederland en € 23,95 in Vlaanderen.

Eenmaal op de post wordt het badkamermeubilair doorgaans binnen 24 uur bezorgd m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeland (24 tot 48 uur). Wij nemen contact met je op wanneer het jouw bestelling in productie gaat en wanneer de exacte bezorgdatum bekend is. Dit kan uiteraard in overleg. De meubels worden tot de begane grond bij de deur geleverd.

FAQ's Badkamermeubels

Wat zijn de bezorgkosten van een badkamermeubel van WoodChoice en hoe lang is de levertijd?

De bezorgkosten voor een badkamermeubel van WoodChoice bedragen € 48,50 voor heel Nederland en € 89 voor Vlaanderen. Voor een product met een lengte van 230 > geldt een toeslag voor lengtetransport, deze toeslag bedraagt € 39. Dit bedrag wordt voor levering gefactureerd.
Afhankelijk van het materiaal, soort en aantal wordt de bestelling binnen 2-8 weken geleverd. Het meubel wordt tot de begane grond bij de deur geleverd.

Kan een klant ook een afwijkende badkamermeubelvorm bestellen?

Ja, een klant kan een afwijkende badkamermeubelvorm bestellen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met WoodChoice.

Welke badkamermeubelvormen biedt WoodChoice aan?

WoodChoice biedt badkamermeubelen, badkamerkasten, badkameraccessoires en toiletmeubelen aan. Deze kunnen allemaal op maat gemaakt worden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van oud eikenhout voor badkamermeubelen?

Oud eikenhout heeft unieke houttekeningen, knoesten, scheuren en inkepingen die het hout een lange geschiedenis geven en de badkamermeubelen sfeervol maken. Door de ultra skyltlak toe te passen zijn de badkamermeubelen vuil- en waterafstotend.

Waar komt het oud eikenhout vandaan dat WoodChoice gebruikt voor hun badkamermeubelen?

Het oud eikenhout dat WoodChoice gebruikt voor hun badkamermeubelen komt uit oude boerderijen in Oekraïne, het zuiden van Frankrijk of Zwitserland.

Van welke materialen worden de badkamermeubelen van WoodChoice gemaakt?

WoodChoice maakt badkamermeubelen van oud eikenhout, eikenhout, MDF en steigerhout.

Mooie woorden van tevreden klanten

Onze ervaring met Woodchoice is zeer positief. Vanaf het begin van ons bestelproces altijd zeer goed geholpen geweest. Men dacht actief mee met ons idee in verband met een op maat gemaakt TV-meubel met ingebouwde haard. Ook eigen suggesties werden aanvaard. Altijd goed op de hoogte gehouden van de iets langere levertijd. Ook mochten er altijd vragen gesteld worden, niets is te veel voor hen. Het resultaat is een zeer mooi meubel dat perfect past in ons interieur. Hartelijk bedankt en keep up the good work!

Het zijn vriendelijke mensen en je krijgt waar voor je geld. Het decoratie trapje was zoals op de foto stond en het was erg snel klaar.

Super afhandeling en geen probleem om maatwerk te leveren. Onze gewenste afmeting stond niet op site vermeld. Aanpassen was geen probleem.

We wilden heel graag een steigerhouten badmeubel voor ons nieuw boerderij projekt in Zweden ipv 6 tot 12 weken wachttijd hebben ze ervoor gezorgd dat het in een week af was zodat het mee kon. Maar buiten dat het is een prachtig meubelstuk! Normals ontzettend bedankt.

Woodchoice Woodchoice Woodchoice Woodchoice