Tv-meubels koop je online bij WoodChoice

Tv-meubels materialen

Onze tv-meubelen maken wij van oud eiken, eiken, MDF en steigerhout. Het oud eikenhout is het meest unieke materiaal dat wij binnen onze werkplaats gebruiken. De oude eiken planken zijn namelijk afkomstig uit oude boerderijen in Oekraïne, het zuiden van Frankrijk of Zwitserland. Deze planken zijn ongeveer 300 jaar oud en hebben daardoor een lange geschiedenis. Dit is terug te zien in de houttekening, knoesten, scheuren en inkepingen die in het hout zitten. Dit maakt jouw tv-meubel des te unieker en sfeervol! Door onze ultra skyltlak toe te passen, worden onze tv-meubelen vuil- en waterafstotend. Zo kun jij jarenlang van onze tv-meubels blijven genieten.

MDF staat voor Medium Density Fibreboard. Dit betekent "vezelplaat met gemiddelde dichtheid". MDF is geschikt voor tv-meubelen want het krimpt niet en zet niet uit. Verder is MDF slijtvast en kent het een hoge buigsterkte. Het MDF dat wij gebruiken wordt professioneel gespoten in onze werkplaats.

Steigerhouten planken zijn planken gemaakt van sparrenhout. Het verweert goed tegen water en kan tegen een stootje. Daarnaast is steigerhout duurzaam, het oogt sfeervol en het is betaalbaar. Het gebruik van steigerhout geeft de tv-meubel een stoere en robuuste look.

Tv-meubel vormen & afmetingen

Met zorg en knowhow maken wij prachtige tv-meubelen van eikenhout, oud eikenhout en steigerhout. Alle tv-meubelen kunnen wij in zijn geheel op maat voor je maken. Jij bepaalt de afmeting, kleurbehandeling van de kast en of je lades met of zonder soft-close wilt. Wij maken vervaardigen vervolgens jouw tv-meubel ambachtelijk met de hand in onze werkplaats. Je kunt zelf jouw favoriet samenstellen in de webshop of een bezoek brengen aan onze showroom aan de Ipenlaan in Nieuw-Buinen.

Tv-meubels levertijd & bezorging

Voor € 48,50 laten wij jouw tv-meubel door heel Nederland bezorgen (voor Vlaanderen geldt € 89). Afhankelijk van het materiaal wordt jouw bestelling binnen 2-10 weken geleverd. Eenmaal op de post wordt de tv-meubel doorgaans binnen 24 uur bezorgd m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeland (24 tot 48 uur). Wij nemen contact met je op wanneer het jouw bestelling in productie gaat en wanneer de exacte bezorgdatum bekend is. Dit kan uiteraard in overleg. De meubels worden tot de begane grond bij de deur geleverd.

Mooie woorden van tevreden klanten

Onze ervaring met Woodchoice is zeer positief. Vanaf het begin van ons bestelproces altijd zeer goed geholpen geweest. Men dacht actief mee met ons idee in verband met een op maat gemaakt TV-meubel met ingebouwde haard. Ook eigen suggesties werden aanvaard. Altijd goed op de hoogte gehouden van de iets langere levertijd. Ook mochten er altijd vragen gesteld worden, niets is te veel voor hen. Het resultaat is een zeer mooi meubel dat perfect past in ons interieur. Hartelijk bedankt en keep up the good work!

Het zijn vriendelijke mensen en je krijgt waar voor je geld. Het decoratie trapje was zoals op de foto stond en het was erg snel klaar.

Super afhandeling en geen probleem om maatwerk te leveren. Onze gewenste afmeting stond niet op site vermeld. Aanpassen was geen probleem.

We wilden heel graag een steigerhouten badmeubel voor ons nieuw boerderij projekt in Zweden ipv 6 tot 12 weken wachttijd hebben ze ervoor gezorgd dat het in een week af was zodat het mee kon. Maar buiten dat het is een prachtig meubelstuk! Normals ontzettend bedankt.

Woodchoice Woodchoice Woodchoice Woodchoice
FAQ's Tv-meubelen

Wat zijn de bezorgkosten van een tv-meubel van WoodChoice en hoe lang is de levertijd?

De bezorgkosten voor een tv-meubel van WoodChoice bedragen € 48,50 voor heel Nederland en € 89 voor Vlaanderen. Voor een product met een lengte van 230 of langer geldt een toeslag voor lengtetransport, deze toeslag bedraagt € 39. Dit bedrag wordt voor levering gefactureerd.
Afhankelijk van het materiaal, soort en aantal wordt de bestelling binnen 2-8 weken geleverd. Het meubel wordt tot de begane grond bij de deur geleverd.

Kan een klant ook een afwijkende tv-meubelvorm bestellen?

Ja, wij kunnen tv-meubels in zijn geheel op maat voor je maken. Je bepaalt zelf de afmeting, kleurbehandeling van de kast en of je lades met of zonder soft-close wilt.

Welke tv-meubelvormen biedt WoodChoice aan?

Wij bieden diverse tv-meubelvormen aan, zoals rechthoekig, vierkant en langwerpig.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van oud eikenhout voor tv-meubels?

Oud eikenhout heeft een lange geschiedenis en is daardoor uniek qua houttekening, knoesten, scheuren en inkepingen. Door de toepassing van onze ultra skyltlak worden onze tv-meubels vuil- en waterafstotend. Hierdoor kun je jarenlang van onze tv-meubels blijven genieten.

Waar komt het oud eikenhout vandaan dat WoodChoice gebruikt voor hun tv-meubels?

Het oud eikenhout dat wij gebruiken voor onze tv-meubels komt uit oude boerderijen in Oekraïne, het zuiden van Frankrijk of Zwitserland.

Van welke materialen worden de tv-meubels van WoodChoice gemaakt?

Onze tv-meubelen worden gemaakt van oud eikenhout, eikenhout, MDF en steigerhout.