Deel jouw wensen- Woodchoice - Voor elk interieur

Eigen ontwerp

Mooie woorden van tevreden klanten

Onze ervaring met Woodchoice is zeer positief. Vanaf het begin van ons bestelproces altijd zeer goed geholpen geweest. Men dacht actief mee met ons idee in verband met een op maat gemaakt TV-meubel met ingebouwde haard. Ook eigen suggesties werden aanvaard. Altijd goed op de hoogte gehouden van de iets langere levertijd. Ook mochten er altijd vragen gesteld worden, niets is te veel voor hen. Het resultaat is een zeer mooi meubel dat perfect past in ons interieur. Hartelijk bedankt en keep up the good work!

We wilden heel graag een steigerhouten badmeubel voor ons nieuw boerderij projekt in Zweden ipv 6 tot 12 weken wachttijd hebben ze ervoor gezorgd dat het in een week af was zodat het mee kon. Maar buiten dat het is een prachtig meubelstuk! Normals ontzettend bedankt.

Super afhandeling en geen probleem om maatwerk te leveren. Onze gewenste afmeting stond niet op site vermeld. Aanpassen was geen probleem.

Het zijn vriendelijke mensen en je krijgt waar voor je geld. Het decoratie trapje was zoals op de foto stond en het was erg snel klaar.

Woodchoice Woodchoice Woodchoice Woodchoice