Eettafels koop je online bij WoodChoice

Prijs

tot

Materiaal

Eettafels

Bekijk onze eettafels gemaakt van prachtig eikenhout, oud eiken hout, MDF en steigerhout. Geen plank is het zelf door de unieke, scheuren, knoesten en inkepingen die in het hout zitten. Dit maakt jouw eettafel sfeervol en uniek. Wij maken onze eettafels ambachtelijk met de hand gemaakt in onze werkplaats in Nieuw-Buinen. Eenmaal besteld wordt jouw eettafel binnen 2-10 geleverd afhankelijk van het materiaal. Stel jouw favoriet samen in de webshop of breng een bezoek aan onze showroom.

17 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteer op:

Eettafel materialen

Onze eettafels maken wij van oud eiken, eiken MDF en steigerhout. Het oud eikenhout is het meest unieke materiaal dat wij binnen onze werkplaats gebruiken. Deze oude eiken planken komen van oude boerderijen in Oekraïne, het zuiden van Frankrijk of Zwitserland. Deze planken zijn ongeveer 300 jaar oud en hebben daardoor een lange geschiedenis. De unieke houttekening, knoesten, scheuren en inkepingen maken elke plank uniek. Door de tafel met onze ultra skyltlak te lakken, word de tafel vuil- en waterafstotend. Zo kan deze tafel nog eens 100 jaar mee.

MDF-tafels worden steeds populairder. Het staat voor Medium Density Fibreboard. Dit betekent "vezelplaat met gemiddelde dichtheid". MDF is ideaal voor jouw eettafel want krimpt niet en zet niet uit. MDF is erg slijtvast en kent een hoge buigsterkte. Ook kun je gemakkelijk schroeven aanbrengen. Het MDF dat wij gebruiken wordt professioneel gespoten in onze werkplaats.

Steigerhouten planken zijn planken gemaakt van sparrenhout. Vuren is een van de meest gebruikte houtsoorten voor tafels in Nederland. Steigerhout is ideaal voor eettafels omdat het heeft geleefd, het is sterk en ook betaalbaar.

Eettafel vormen & afmetingen

Met zorg en knowhow maken wij prachtige maatwerk eettafels voor jouw interieur. In ons huidige assortiment hebben rechthoekige, ovale en ronde tafels. Deze tafels kunnen we leveren in iedere afmeting. Je kunt alle stappen zelf gemakkelijk samenstellen in de webwinkel. Heb je zelf een afwijkend idee voor jouw eettafelvorm? Via het maatwerk formulier kun je die gemakkelijk en snel doorsturen.

Eettafelpoten

Naast de bekende x-poot, v-poot, u-poot, en h-poot kun je bij de tafelpoten van WoodChoice ook kiezen uit de unieke spiderleg, matrix of spinnenpoot. Naast de unieke tafelpoten waar je uit kunt kiezen, kun je ook het onderstel behandelen. Zo bepaal jij of de tafelpoten van jouw eettafel zwart of wit moeten worden gepoedercoat.

Eettafel Levertijd & bezorging

Voor € 48,50 laten wij jouw eettafel door heel Nederland bezorgen (voor Vlaanderen geldt € 89). Afhankelijk van het materiaal wordt de tafel binnen 2-10 weken geleverd. Eenmaal op de post wordt de tafel doorgaans binnen 24 uur bezorgd m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeland (24 tot 48 uur). Wij nemen contact met je op wanneer het meubel in productie gaat en wanneer de exacte bezorgdatum bekend is. Dit kan uiteraard in overleg. De meubels worden tot de begane grond bij de deur geleverd.

Mooie woorden van tevreden klanten

Onze ervaring met Woodchoice is zeer positief. Vanaf het begin van ons bestelproces altijd zeer goed geholpen geweest. Men dacht actief mee met ons idee in verband met een op maat gemaakt TV-meubel met ingebouwde haard. Ook eigen suggesties werden aanvaard. Altijd goed op de hoogte gehouden van de iets langere levertijd. Ook mochten er altijd vragen gesteld worden, niets is te veel voor hen. Het resultaat is een zeer mooi meubel dat perfect past in ons interieur. Hartelijk bedankt en keep up the good work!

Het zijn vriendelijke mensen en je krijgt waar voor je geld. Het decoratie trapje was zoals op de foto stond en het was erg snel klaar.

Super afhandeling en geen probleem om maatwerk te leveren. Onze gewenste afmeting stond niet op site vermeld. Aanpassen was geen probleem.

We wilden heel graag een steigerhouten badmeubel voor ons nieuw boerderij projekt in Zweden ipv 6 tot 12 weken wachttijd hebben ze ervoor gezorgd dat het in een week af was zodat het mee kon. Maar buiten dat het is een prachtig meubelstuk! Normals ontzettend bedankt.

Woodchoice Woodchoice Woodchoice Woodchoice
FAQ's Eetkamertafels

Wat zijn de bezorgkosten van een eettafel van WoodChoice en hoe lang is de levertijd?

De bezorgkosten voor een eettafel bedragen € 48,50 voor heel Nederland en € 89 voor Vlaanderen. Voor een product met een lengte van 230 of langer geldt een toeslag voor lengtetransport, deze toeslag bedraagt € 39. Dit bedrag wordt voor levering gefactureerd.
Afhankelijk van het materiaal, soort en aantal wordt de bestelling binnen 2-8 weken geleverd. Het meubel wordt tot de begane grond bij de deur geleverd.

Kan een klant ook een afwijkende eettafelvorm bestellen?

Ja, klanten kunnen via het maatwerk formulier gemakkelijk en snel een afwijkende eettafelvorm doorsturen.

Welke eettafelvormen biedt WoodChoice aan?

WoodChoice biedt rechthoekige, ovale en ronde eettafels aan. Heb je een afwijkend idee, neem dan contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van oud eiken voor eettafels?

Het gebruik van oud eiken voor eettafels heeft als voordeel dat deze planken een lange geschiedenis hebben, waardoor elke plank uniek is. De knoesten, scheuren en inkepingen in het hout geven de tafel een unieke uitstraling. Door de tafel met een ultra skyltlak te lakken, wordt de tafel vuil- en waterafstotend, waardoor de tafel nog eens 100 jaar mee kan.

Waar komt het oud eikenhout vandaan dat WoodChoice gebruikt voor hun eettafels?

Het oud eikenhout dat WoodChoice gebruikt voor hun eettafels komt van oude boerderijen in Oekraïne, het zuiden van Frankrijk of Zwitserland. Deze planken zijn ongeveer 300 jaar oud en hebben daardoor een lange geschiedenis.

Van welke materialen worden de eettafels van WoodChoice gemaakt?

WoodChoice maakt eettafels van prachtig eikenhout, oud eikenhout, MDF en steigerhout.