Eettafels koop je online bij WoodChoice

Prijs

tot

Materiaal

Eettafels

Wij hebben een ruim assortiment aan eettafels van verschillende soorten materialen.

Ga je voor een eettafel Steigerhout, van rustiek nieuw Eiken, kies je voor een landelijke en robuust Oud Eiken of past een strakke eettafel van Mdf helemaal binnen het interieur? Bij WoodChoice hebben wij veel materialen en houtsoorten waardoor er ongetwijfeld een geschikte eettafel voor je tussen zit.

Wist je dat je onze eettafels ook kunt combineren met bijvoorbeeld een passend Tv-meubel, Bankje of een salontafel? En om je eettafel helemaal compleet te maken, bieden wij ook nog stoelen aan!

17 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Mooie woorden van tevreden klanten

Onze ervaring met Woodchoice is zeer positief. Vanaf het begin van ons bestelproces altijd zeer goed geholpen geweest. Men dacht actief mee met ons idee in verband met een op maat gemaakt TV-meubel met ingebouwde haard. Ook eigen suggesties werden aanvaard. Altijd goed op de hoogte gehouden van de iets langere levertijd. Ook mochten er altijd vragen gesteld worden, niets is te veel voor hen. Het resultaat is een zeer mooi meubel dat perfect past in ons interieur. Hartelijk bedankt en keep up the good work!

Het zijn vriendelijke mensen en je krijgt waar voor je geld. Het decoratie trapje was zoals op de foto stond en het was erg snel klaar.

Super afhandeling en geen probleem om maatwerk te leveren. Onze gewenste afmeting stond niet op site vermeld. Aanpassen was geen probleem.

We wilden heel graag een steigerhouten badmeubel voor ons nieuw boerderij projekt in Zweden ipv 6 tot 12 weken wachttijd hebben ze ervoor gezorgd dat het in een week af was zodat het mee kon. Maar buiten dat het is een prachtig meubelstuk! Normals ontzettend bedankt.

Woodchoice Woodchoice Woodchoice Woodchoice